...‘soms wil je in een hoekje kruipen onder een warm dekentje, een paar traantjes laten en daar blijven zitten (tot het weer over is)’...

Perscontact
06 417 81 066

Stichting MEER
Correspondentieadres
Wilgenrand 40
2203 NH Noordwijk
meer@merelvandenberg.nl

Opbrengsten

Veel mensen en bedrijven hebben meegewerkt aan de verwezenlijking van het boek Meer. Daarom kunnen we de opbrengst van het boek, na aftrek van de verzendkosten en kostprijzen, ten goede laten komen aan:

Het VU medisch centrum

Na te zijn uitbehandeld, vindt Merel weer hoop bij het VU medisch centrum. De afdeling hematologie bestaat inmiddels eenendertig jaar. Eens een nauwelijks aanwezige hematologische activiteit in het toenmalige ‘Academisch Ziekenhuis der Vrije Universiteit’, nu één van de vier grootste hematologische centra in Nederland: VUmc, afdeling hematologie.

Dr. LeShan stichting

Tijdens haar laatste maanden krijgt Merel veel hulp en steun van de Dr. LeShan stichting. Sinds elf jaar biedt deze stichting in Oegstgeest professionele psychosociale begeleiding aan mensen met kanker en hun naasten: Dr. LeShan stichting.

Kanker-actueel.nl

Bij deze website vindt Merel veel nuttige informatie over Non-Hodgkin en kanker. Het is een website van patiënten voor patiënten met het doel informatie over kanker snel en gemakkelijk toegankelijk te maken: kanker-actueel.nl.

Merel slapend op de bank met Ziggy

Dit project is mogelijk gemaakt door:

  • Britt Möricke
  • Caroline Schenkius
  • Erika Schneider
  • Eva Leffef
bestel nu ook een Merel t-shirt